Verrekijker
Vortex Crossfire HD 8x42 van de Verrekijkershop
- de verrekijker voor beginners

Verrekijker Vortex Crossfire HD 8x42 van de Verrekijkershop - de verrekijker voor beginners

Wij gingen op pad met de verrekijker Vortex Crossfire HD 8×42 van de Verrekijkershop. Een prettig instapmodel wanneer je nog niet helemaal thuis bent in de wereld van verrekijkers. Wij gebruikte deze verrekijker tijdens het eilandhoppen in Nederland voor het spotten van vogels en zeehonden. Lees hier alles over de Vortex Crossfire HD 8×42 verrekijker en waarom hij zo fijn is om mee te beginnen. 

De verrekijker voor beginners

Ben je op zoek naar een verrekijker en weet je nog niet goed hoe alles werkt? Dan is de Vortex Crossfire HD 8×42 een perfect instapmodel. Deze verrekijker is van alle gemakken voorzien en is daarom de ideale verrekijker om mee te beginnen. Je hebt niet alleen scherp en helder beeld, de Vortex Crossfire biedt ook een breed gezichtsveld. Deze verrekijker vergroot 8x het object en de lenzen aan de voorkant (objectieven) hebben een diameter van 42mm. Hoe groter de diameter van de objectieven hoe meer licht er in de verrekijker komt en je dus een helderder beeld krijgt. 

De Vortex Crossfire is een lichtgewicht verrekijker en daarom ideaal om mee te nemen tijdens een boswandeling of andere vogel en wildspot activiteit. De verrekijker is gemakkelijk om de nek te hangen, maar kan met het draagharnas ook prettig op de borst liggen en is dan makkelijk om er snel bij te pakken. 

Verrekijker voor beginners - verrekijkershop Vortex Crossfire
Verrekijkershop - Vortex Crossfire HD 8x42

Wat je moet weten van de Vortex Crossfire HD 8x42 verrekijker

Naast het mooie design van de Vortex verrekijker is hij ook erg compact en voorzien van een betere beeldsterkte door de coating op de lenzen en prisma’s. Hierdoor wordt reflectie en verstrooiing van het licht voorkomen. Met de verstelbare oculairringen en dioptrie kan je de verrekijker makkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur, ook wanneer je wel of geen bril draagt. De dioptrie is in te stellen van -3 tot +3. De verrekijker is voorzien van gasvulling waardoor hij beschermd is tegen mist, water, stof en zand. Ook zit er een levenslange garantie op de Vortex Crossfire HD 8×42.

Bescherming en cleaningkit

Wanneer je de Vortex Crossfire HD 8×42 verrekijker bestelt bij de Verrekijkershop krijg je er een luxe draagtas, draagriem en harnas bij. Ook krijg je er oculaire doppen en oogdoppen bij. Met de oculaire doppen bescherm je het lensobjectief en met de oogdoppen de oculairen (waar je doorheen kijkt). Daarnaast krijg je nu ook de Hanhel Cleaning kit mee t.w.v. 12,95 (tijdelijk zolang de voorraad strekt), zodat je altijd optimaal zicht hebt en je je verrekijker een langere levensduur geeft. 

Wil je echter je verrekijker nog beter verzorgen dan is de Caruba Cleaning Kit All-in-one een absolute aanrader. In deze kit zit een lens blower, intrekbare lensborstel, 20 voorbevochtigde doekjes, reinigingsspray en microvezel doekje. Met de lens blower haal je fijn stof en zandkorrels van je verrekijker, net als met de lensborstel. Vervolgens haal je vingerafdrukken van de verrekijker door middel van het microvezeldoekje en optioneel de reinigings-spray en behandel je daarna de verrekijker met de bevochtigde doekjes om vet en vlekken makkelijk te verwijderen. Door deze cleaningkit geef je je verrekijker gegarandeerd een langere levensduur zodat je extra lang plezier hebt van de Vortex Crossfire HD 8×42 van de Verrekijkershop. Bekijk hier alle informatie over de Vortex Crossfire HD 8×42 van de Verrekijkershop

Verrekijker voor beginners - verrekijkershop
Verrekijkershop - ontdek de Vortex Crossfire 8x42 HD

Verrekijkershop demodag 3 oktober 2021

Ben je benieuwd naar welke verrekijkers en spotting scopes er nog meer zijn? Dan is de demodag van de Verrekijkershop de perfecte gelegenheid om kennis te maken, te vergelijken en het testen van veel verschillende soorten verrekijkers en scopes. Deze demodag is op zondag 3 oktober 2021 op het oerlandschap Holtingerveld. De vertegenwoordigers en product specialisten kunnen jou alles vertellen over welke verrekijker het beste bij jou past. De gehele dag zijn er speciale aanbiedingen en acties waar je optimaal gebruik van kunt maken. Meld je hier gratis aan voor de demodag van de Verrekijkershop.

Naast deze jaarlijkse verrekijker demodag biedt de Verrekijkershop ook periodieke excursies met de boswachter en zijn er diverse kijkerdagen van verschillende merken. Kijk hier voor alle evenementen van de Verrekijkershop

travelnote reisblog

Hi! Ik ben Margot en in 2020 heb ik A Travel Note opgericht. Na mijn opleiding communicatie ben ik met mijn backpack door Australië en Nieuw-Zeeland gaan reizen en heb daarna A Travel Note opgezet om al mijn reisverhalen te bundelen. Lees over de leukste bestemmingen, de gaafste restaurants en de beste travel hacks. 

Artikelen

Boek je vakantie

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Boek jouw reis

Wanneer jij jouw reis boekt via A Travel Note krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niks extra’s! Win-win.

Leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *