Overnachting in Noord-Holland bij 't Slot 64

Overnachting in Noord-Holland bij 't Slot 64

Overnachten in Noord-Holland bij ’t Slot 64 in Opperdoes is een verwennerij. Een heerlijke overnachting in een ruime kamer en de volgende dag heb je de mogelijkheid om de privé wellness te ontdekken. Dompel je onder in het bubbelbad, de sauna en geniet daarna van een glas champagne. Lees hier wat je nog meer kan verwachten bij B&B ’t Slot 64 in Opperdoes.

Over B&B 't Slot 64 in Opperdoes

Deze overnachting in Noord-Holland ligt in het plaatsje Opperdoes. Bij ’t Slot vind je drie ruime kamers naast elkaar die uitkijken op de tuin. In de tuin heb je ligbedden staan en onder een afkapping vind je een jacuzzi. Hier kan je tegen betaling gebruik van maken. Wil je gebruikmaken van de privé wellness dan is er boven in de ruimte naast de kamers een wellness met twee sauna’s en een bubbelbad.

B&B 't Slot 64 in Opperdoes

De overnachting bij B&B 't Slot 64

Je hebt een overnachting in een ruime kamer van 40m2 met een heerlijke regendouche. De kamer is voorzien van thee, koffie en een kleine koelkast. Er is een tafel waar je aan kan zitten en twee extra fauteuils. In de badkamer vind je een föhn en handdoeken. Daarnaast zijn er zelfs twee badjassen en badslippers. In het midden van de kamer is een groot bed waar wij heerlijk in hebben geslapen. Wat een minpunt was voor ons was dat het toilet geen deur heeft, maar dat het een open ruimte is. Wil je genieten van een ontbijt dan kan je dat voor 12,50 euro bijboeken. Bij het ontbijt zitten broodjes, kaas, jam, hagelslag, eieren, sinaasappelsap en thee en koffie. Bij je overnachting bij ’t Slot 64 kan je gratis parkeren.

Wanneer je gebruik wil maken van de privé wellness dan moet je deze voorafgaand bijboeken. Hiervoor worden ook extra kosten in rekening gebracht. In je badjas en badslippers kan je naar de wellness wandelen. Voordat je de sauna en het bubbelbad instapt krijg je een korte uitleg en douche je jezelf eerst af voordat je het bad en de sauna instapt. Wil je even bijkomen van de hitte dan kan je in de stoel plaatsnemen en drinken pakken. Wanneer je drinken uit het koelkastje pakt wordt dit later nog in rekening gebracht. 

Per nacht betaal je 100 euro voor twee personen. Dit is exclusief ontbijt en de privé wellness. Reserveer hier je overnachting bij ’t Slot 64 in Opperdoes

B&B en privé wellness 't Slot 64 Opperdoes
B&B 't Slot 64 in Opperdoes

Wat te doen in de omgeving van Opperdoes

Wandel door de straten van Twisk
Twisk is niet een heel bruisende plek, maar wij vonden het heel leuk om langs de kleine huisjes te wandelen. De straten zijn hier smal en er staan een aantal prachtige kleine huizen langs de weg. Het is een rustige plek waar je ook een deel langs de weilanden kan wandelen. Het is een korte wandeling naar Twisk vanaf B&B ’t Slot 64.

Bekijk Kasteel Radboud in Medemblik
In Medemblik vind je Kasteel Radboud. Je kan het kasteel in voor het museum, drink een drankje in het café of laat je onderdompelen door de middeleeuwse activiteiten. Elk jaar komen er 18.000 bezoekers dit kasteel bewonderen. Het kasteel is gebouwd in 1288 als dwangburcht in opdracht van Graaf Floris V. Je kan zelf de kantelen beklimmen om het uitzicht te bewonderen.

Maak een wandeling langs het IJsselmeer
Langs het IJsselmeer heb je verschillende mogelijkheden om te wandelen. Bewandel de Vooroever of gebied de Kleine Vliet en bekijk de kitesurfers vanaf de Oosterdijk. Eindig de wandeling met een heerlijke lunch bij MED Trattoria of bij Strandpaviljoen De Zoete Zee. Wil je chique uit eten dan kan je terecht bij Restaurant Het Kerkje.

travelnote reisblog

Hi! Ik ben Margot en in 2020 heb ik A Travel Note opgericht. Na mijn opleiding communicatie ben ik met mijn backpack door Australië en Nieuw-Zeeland gaan reizen en heb daarna A Travel Note opgezet om al mijn reisverhalen te bundelen. Lees over de leukste bestemmingen, de gaafste restaurants en de beste travel hacks. 

Artikelen

Boek je vakantie

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Boek jouw reis

Wanneer jij jouw reis boekt via A Travel Note krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niks extra’s! Win-win.

Leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *