De beste drone voor mee op reis

De beste drone voor mee op reis

Wil jij ook te gekke foto’s maken tijdens jouw reizen? Dan is een drone de oplossing. Je maakt niet alleen hele bijzondere foto’s, maar ook indrukwekkende filmpjes. Als je nog nooit een drone hebt gevlogen is het handig om te beginnen met een mini drone, deze zijn namelijk makkelijk in gebruik. Naar mijn mening is de beste drone voor mee op reis de DJI Mavic Mini. Deze drone is klein, compact en ideaal voor mee in de koffer.

Beginners drone

Wat je kan verwachten van de DJI Mavic Mini

De DJI Mavic Mini is makkelijk opvouwbaar en tevens de kleinste en lichtste DJI drone ooit. Gelukkig doet dat niet af aan de kwaliteit van de beelden die je ermee maakt. De drone heeft namelijk een resolutie van 4k, 12 megapixels en worden filmpjes gemaakt met 30 beelden per seconde. Omdat je tijdens het vliegen natuurlijk wilt dat je beelden zo stabiel mogelijk zijn beschikt de DJI Mavic Mini over een 3-assige gimbal. Zo weet je zeker dat je beelden altijd recht zijn en hoef je later minder na te bewerken. De drone kan een hoogte bereiken van 4000 meter, waardoor je prachtige beelden kan maken van weids landschap, boomtoppen of ruige kliffen. Met de controller kan je de camera besturen en zelf tot 4 keer inzoomen.

De drone is ook nog eens heel makkelijk te bedienen. Met de DJI Fly app kan je op jouw telefoon zien wat de drone ziet. Je bevestigd jouw telefoon makkelijk en snel in de controller, die contact maakt met de drone. Vanuit de DJI Fly app kan je jouw beelden overzetten naar jouw telefoon, zodat je gelijk kan bekijken wat je hebt gemaakt.

Voor het vliegen van deze drone heb je geen vliegbewijs nodig. Let er wel op dat je niet met te harde wind de drone hoog laat vliegen. Omdat hij klein en licht is, is het mogelijk dat de wind hem wegblaast. De drone kan windvlagen weerstaan van 38km/u.

Drone voor beginners

Inbegrepen bij de DJI Mavic Mini

Bij de aankoop van jouw DJI Mavic Mini zitten ook een batterij, extra propellers, de remote controller, een schroevendraaier met reserve schroeven en diverse kabels voor het aansluiten van je telefoon inbegrepen. Met 1 batterij kan je 30 minuten lang vliegen. Genoeg tijd dus om een paar mooie beelden te maken.

De DJI Mavic Mini mee op reis

Wanneer je met het vliegtuig gaat en je wil jouw drone meenemen, bekijk dan altijd eerst de voorwaarden van de vliegmaatschappij. Bij sommige vliegmaatschappijen moet je de drone namelijk aangeven of is deze niet toegestaan in de handbagage.

Enthousiast geworden om ook toffe foto’s te maken op reis? Je vindt de DJI Mavic Mini en nog veel meer drones op Quadcopter-shop.

travelnote reisblog

Hi! Ik ben Margot en in 2020 heb ik A Travel Note opgericht. Na mijn opleiding communicatie ben ik met mijn backpack door Australië en Nieuw-Zeeland gaan reizen en heb daarna A Travel Note opgezet om al mijn reisverhalen te bundelen. Lees over de leukste bestemmingen, de gaafste restaurants en de beste travel hacks. 

Artikelen

Boek je vakantie

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Boek jouw reis

Wanneer jij jouw reis boekt via A Travel Note krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niks extra’s! Win-win.

Leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *