8 overnachtingen
met jacuzzi in Nederland

8 overnachtingen met jacuzzi in Nederland

Deze overnachtingen met jacuzzi in Nederland zijn een heerlijke getaway. Kom helemaal tot rust bij deze plekken om daarna weer opgeladen naar huis te gaan. Een privé huisje met jacuzzi en sauna of kies voor een tiny house met gezamelijke jacuzzi. Hoe dan ook zijn deze overnachtingen stuk voor stuk een goed idee als je toe bent aan een relaxed weekendje weg. 

1. Jacuzzi op het dak bij Volkshotel Amsterdam

Het Volkshotel in Amsterdam is een geweldig hotel dat van alle gemakken is voorzien. Je kan hier genieten van een game room, bioscoop, heerlijk ontbijtje en genieten van de jacuzzi en sauna bij je overnachting. Deze jacuzzi’s staan op het dak van het hotel waardoor je een geweldig uitzicht hebt over Amsterdam. Na de jacuzzi kan je zo de sauna induiken. Kortom, een geweldige overnachting die je niet wil missen. 

Jacuzzi overnachting nederland - amsterdam
jacuzzi overnachting nederland

2. Overnachting met jacuzzi vlakbij de Veluwe

Deze overnachting in een B&B bij de Veluwe heeft in de gezamelijke tuin een jacuzzi staan.  Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de sauna en geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijtje. Nadat je bent ontspannen in de jacuzzi kan je heerlijk wandelen over de Veluwe dat op 10 km afstand ligt. Of neem je liever een kijkje bij Paleis ’t Loo? 

3. Wikkelboat in Rotterdam met jacuzzi aan het water

Een overnachting met jacuzzi buiten op het dek aan het water. Wat wil je nog meer? De Wikkelboat Rotterdam is een geweldige plek om te overnachten. Je kan namelijk vanuit je bed zo de jacuzzi instappen en genieten van het geweldige uitzicht. Deze jacuzzi staat buiten op je eigen terras aan het water. De wikkelboat heeft plaats voor 4 personen. Als kers op de taart heb je bij deze overnachting een beamer die je kan projecteren op een scherm terwijl je op de loungebank ligt. Met een bak popcorn uiteraard. Een geweldige getaway waarbij je alleen maar hoeft te relaxen en genieten.  

jacuzzi overnachting nederland

4. Scandinavische huisje met jacuzzi en sauna

Dit Scandinavische huisje van dit B&B in Heerenveen heb je helemaal voor jezelf. Tijdens je overnachting met jacuzzi en sauna is het optimaal genieten in de Wellness tuin. Zelfs wanneer het regent kan je heerlijk in de jacuzzi relaxen want deze staat buiten onder een afdak. Voor de Wellness tuin worden wel extra kosten in rekening gebracht, maar dat mag de pret niet drukken. Je kan hier overnachten met 2 volwassenen en 2 kinderen. 

Overnachting met jacuzzi en sauna in Nederland

5. Overnachting met sauna en jacuzzi bij 't Slot 64

Bij’t Slot 64 in Opperdoes heb je een overnachting met een jacuzzi buiten. En dat niet alleen, je kan hier ook komen genieten van de sauna. ’t Slot noemt zichzelf ook wel B&B en Privé Spa. Dat klinkt toch best veelbelovend. Na jouw overnachting weet je zeker dat je weer helemaal opgeladen naar huis gaat. Naast de luxe van een buiten jacuzzi en sauna heb je een ruime kamer van 40m2, een balkon of terras, een tv op de kamer en de mogelijkheid om een lekker ontbijtje bij te boeken. 

6. B&B overnachting met buiten jacuzzi

Kom helemaal tot rust bij dit B&B in Noord-Holland. Een overnachting met een jacuzzi buiten, een eigen keuken en een klein kacheltje. Buiten vind je zelfs een vuurplaats waar je ’s avonds een kampvuur kan stoken met natuurlijk een warme chocomelk erbij. Het B&B heeft een interieur met allemaal schatten van de kringloopwinkel, die toch het gevoel geven dat je een luxe overnachting hebt. Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. 

overanachting in nederland met jacuzzi
overnachting met jacuzzi in nederland

7. Tiny House bij Beekbergen

Deze luxe tiny house in Beekbergen is van alle gemakken voorzien. Zo uiteraard ook van een jacuzzi buiten in de gezamenlijke tuin. Dit tiny house van Europarcs heeft één slaapkamer, een flatscreen en een keuken. Ontspan in dit kleine huisje en geniet van de jacuzzi. In de omgeving is er verder ook heel wat te ondernemen. Van kastelen bezoeken tot aan musea. Je hoeft je bij deze overnachting met jacuzzi niet te vervelen. 

8. Eilandovernachting met jacuzzi bij Amsterdam

Deze overnachting met jacuzzi in de tuin is geen gewone overnachting. Je slaapt op een eilandje 15 minuten rijden van Amsterdam in een oude olieketel. Om op het eiland te komen word je met een bootje opgehaald waar je binnen 3 minuten varen aanmeert. Tijdens je verblijf kan je ook een bootje met motor huren. Een avontuurlijke overnachting waar je je helemaal kan isoleren op dit eilandje bij Amsterdam. 

Overnachting met een jacuzzi buiten in Nederland
travelnote reisblog

Hi! Ik ben Margot en in 2020 heb ik A Travel Note opgericht. Na mijn opleiding communicatie ben ik met mijn backpack door Australië en Nieuw-Zeeland gaan reizen en heb daarna A Travel Note opgezet om al mijn reisverhalen te bundelen. Lees over de leukste bestemmingen, de gaafste restaurants en de beste travel hacks. 

Artikelen

Boek je vakantie

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Boek jouw reis

Wanneer jij jouw reis boekt via A Travel Note krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niks extra’s! Win-win.

Leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *