Mexico ontdekken moet zeker bovenaan je lijstje staan van landen om te bezoeken. Je vindt er prachtige natuur, bijzondere steden om te verkennen en heerlijk eten om te proeven. Kortom, Mexico is van alle markten thuis. Ga op pad met een groepsreis en verwonder je over wat Mexico allemaal te bieden heeft. 

Waarom een groepsreis naar Mexico op je bucketlist moet staan

Mexico ligt ten zuiden van het welbekende Amerika, maar toch heerst er daar een hele andere cultuur en levensstijl. Het land zelf kent verschillende regio’s en dat maakt het een heel divers land om uitgebreid kennis mee te maken. Wat ook niet veel mensen weten is dat Mexico ook nog eens een prachtig natuurgebied heeft. Zo geniet je van heerlijke zandstranden, verlaten woestijngebieden, mysterieuze jungles en hoge bergtoppen!

singlereis mexico
groeps reis mexico

Wat kan je verwachten van een groepsreis naar Mexico?

Als je kiest voor een Mexico groepsreis dan kies je echt voor afwisseling. Je houdt er niet van om je alleen maar te richten op het ontdekken van natuur of alleen maar kennis te maken met de cultuur van een land. Je bezoekt echt het veelzijdige Mexico tijdens een rondreis van 2-3 weken, waar je in een relatief korte tijd echt kennis maakt met alle vlakken van het land. Je ontdekt oude tempels, sfeervolle steden en prachtige stranden! Daarnaast moet je kunnen rekenen op redelijk wat excursies tijdens deze groepsreis naar Mexico.

Rondreis Mexico met Simi Reizen

De groepsreizen Mexico van Simi Reizen laten je zien hoe divers Mexico kan zijn. Een kleine greep uit de groepsreis:

Je komt als eerst aan bij Mexico-Stad, waar je na een heerlijk ontbijt kennis gaat maken met deze veelzijdige en kleurrijke stad door het bezoeken van verschillende hoogtepunten. De volgende dagen wijd je je aan excursies naar Teotihuacan, Cholula, Puebla en Monte Alban. Hier maak je kennis met het verleden van Mexico en bezoek je prachtige tempels.

Twee hoogtepunten van deze reis zijn dan ook de boottocht door de Sumidero Canyon en het bezoek aan Agua Azul. Je bezoekt gedurende de reis verschillende steden en dorpjes, waar je langzaam meer te weten komt over de Mexicaanse cultuur. De groepsreis wordt afgesloten in Cancun, waar je een paar dagen heerlijk kunt relaxen op de stranden van Mexico. Dan is het helaas weer tijd om naar huis te gaan.

groepsreis mexico

Kies de single- of groepsreis

Single- en groepsreizen zijn eigenlijk hetzelfde begrip. Het werkt hetzelfde. Je boekt de reis alleen voor een specifieke datum. Vervolgens word je in een groep gezet met andere reizigers, die dezelfde datum geboekt hebben. Deze groep blijft dan de gehele reis jouw reisgroep. Samen doen jullie de activiteiten en slapen jullie op dezelfde plek. Bij Simi Reizen bieden ze groeps- en singlereizen voor jongeren tussen de 18-32 jaar. Zo houden ze het voor iedereen leuk en is het programma goed af te stellen op deze leeftijden. 

groepsreizen mexico

Een groepsreis die bij je past

Groepsvakanties zijn er in vele soorten en maten. Waarschijnlijk weet je al welke bestemming je wilt bezoeken, maar is het uitzoeken van een programma een iets lastigere taak. Zo is er vaak onderscheid tussen kampeer- en hotelverblijven, actieve- en relaxvakanties of rondreizen versus reizen waar je op dezelfde locatie verblijft.

Lees de verschillende programma’s aandachtig door en zo vind je snel een reis die jou aanspreekt. Het voordeel hiervan is dat je ook met mensen reist die dezelfde instelling hebben, want ook zij hebben meerdere programma’s vergeleken en vonden het gekozen programma het beste bij hun passen.

Andere groepsreizen in Noord-Amerika

Simi Reizen kent naast Mexico ook andere groepsreizen in Noord-Amerika. Zo heb je de SUV rondreizen naar Californië, voor het zuiden en het westen van Amerika. In aparte auto’s reizen jullie langs de hoogtepunten van deze regio’s. Zo ben je heel flexibel en krijg je zelf de mogelijkheid om met je groep af te stemmen wat jullie graag willen bezoeken.

mexico groepsreizen
travelnote reisblog

Hi! Ik ben Margot en in 2020 heb ik A Travel Note opgericht. Na mijn opleiding communicatie ben ik met mijn backpack door Australië en Nieuw-Zeeland gaan reizen en heb daarna A Travel Note opgezet om al mijn reisverhalen te bundelen. Lees over de leukste bestemmingen, de gaafste restaurants en de beste travel hacks. 

Artikelen

Boek je vakantie

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Boek jouw reis

Wanneer jij jouw reis boekt bij A Travel Note krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niks extra’s! Win-win.

Leuk om te lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *