Plekken om te lunchen in Dordrecht

Plekken om te lunchen in Dordrecht

Ben je in Dordrecht op zoek naar een leuke lunchplek? Zoek dan niet verder, want hier vind je allemaal tips voor leuke plekken die je niet mag overslaan wanneer je in Dordrecht bent. Van leuke plekken waar je buiten kan zitten in de tuin, tot geweldige lunchplekken waar je omgeven wordt door een gezellige sfeer. Met deze toffe lunchadresjes in Dordrecht kan je niet de fout ingaan. 

1. Blue Birds in the Backyard

Wanneer je binnenloopt bij Blue Birds in the Backyard vraag je je eerst misschien af waar je bent beland. Want dit is niet alleen een plek om te lunchen. Eerst loop je langs wat winkels die verstopt zitten in verschillende kamers. Loop je helemaal door tot het einde dan vind je daar de lunchroom. Neem hier plaats aan een tafeltje of zelfs in de glazen kas. In de zomer zit je hier heerlijk in de achtertuin te genieten van een verfrissende lemonade. Qua lunch kan je kiezen voor soep, salades, bowl en heel veel zoetigheid. 

Lunchen in Dordrecht
Dordrecht plekken om te lunchen

2. Villa Augustus

Nog zo’n geweldige plek om te lunchen in Dordrecht is Villa Augustus. In de zomer kan je zitten in de prachtige tuin en in de winter neem je gezellig binnen plaats. Het eten op je bord komt hier ook zoveel mogelijk uit de tuin. Ben je dol op taart dan raad ik zeker de cheesecake aan! Kan je geen genoeg krijgen van deze heerlijke plek? Dan is een overnachting in de watertoren misschien een leuk idee!  

3. Coffeelicious

Bij Coffeelicious in Dordrecht kunnen de zoetekauwers zich helemaal uitleven. In deze leuke lunchtent, waar je ook kan ontbijten, vind je de lekkerste dingen. High tea’s, cupcakes, taarten, cookies. Of wandel hier de deur uit met een brunchbox of andere giftbox. Je hebt in Dordrecht twee locaties van Coffeelicious. Namelijk de Bakery, die je vindt op de Prinsenstraat, en de locatie waar je kan zitten die je terugvindt in de Wijnstraat. Voor een lunch in Dordrecht ben je hier aan het juiste adres. 

Dordrecht lunchplekken - travelnote reisblog

4. Broodcafé Jaap

Wat is Broodcafé Jaap een fijne plek om te lunchen! Binnen heeft dit café een ruige industriële look. In de zomer kan je hier in de tuin zitten. Het is wel een kleinere tuin dus zeker erg knus. Kies voor een smoothie, uitgebreide high tea of één van de andere lekkere broodjes. Bij dit café kan je eigenlijk niet verkeerd kiezen. 

5. Khotinsky

Khotinsky zit in het Energiehuis in Dordrecht. Een grote plek waar je ook ’s avonds terecht kan voor een hapje en drankje en in de middag zit je hier goed voor een lekkere lunch. Heerlijk belegde broodjes en dat terwijl je omgeven wordt door een gezellige sfeer. Een aanrader wanneer je gaat lunchen in Dordrecht! 

Tips voor lunchen in dordrecht - reisblog travel note
travelnote reisblog

Hi! Ik ben Margot en in 2020 heb ik A Travel Note opgericht. Na mijn opleiding communicatie ben ik met mijn backpack door Australië en Nieuw-Zeeland gaan reizen en heb daarna A Travel Note opgezet om al mijn reisverhalen te bundelen. Lees over de leukste bestemmingen, de gaafste restaurants en de beste travel hacks. 

Artikelen

Boek je vakantie

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Boek jouw reis

Wanneer jij jouw reis boekt via A Travel Note krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niks extra’s! Win-win.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *