7x lekker lunchen in Rotterdam

7x lekker lunchen in Rotterdam

Luchen in Rotterdam bij de leukste plekjes in deze heerlijke stad? A Travel Note heeft voor jou een selectie gemaakt van de leukste, lekkerste en tofste lunchrooms van Rotterdam. Geniet bij deze lunchplekjes van een lekkere healthy lunch tot een overheerlijke stapel pancakes. Mocht je er geen genoeg van krijgen dan kan je bij sommige ook nog ’s avonds terecht. Deze plekken hebben het allemaal, dus laat je lekker verwennen! 

lunchen in rotterdam tealab

The Tea Lab

Bij The Tea Lab kan je terecht voor eigenlijk alles. Ze hebben er broodjes, salades, yoghurt, tosti’s en soepen. Wat ik hier het liefste neem: de chai latte met een brownie. De locatie is net iets buiten het centrum maar zeker de moeite waard. Ze zitten in een ruim pand met een leuke aankleding: lounge banken, schommels en gezellig veel planten. 

Neem gerust je laptop mee want ze hebben genoeg stopcontacten!

The Tea Lab – Nieuwe Binnenweg 178A

Arzu

Arzu Rotterdam is een klein tentje aan de Bergweg. Deze plek is mega populair vanwege de geweldige pancakes die ze hebben. Redvelvet pancake, zalm pancake, banana berry pancake en nog veel meer! Naast deze kunstwerkjes hebben ze ook bowls van heerlijk fruit en granola, sandwiches of een homemade bar voor bij je kop koffie. 

Arzu  – Bergweg 209A

arzu rotterdam atravelnote.nl reisblog
lunchen in rotterdam by amy atravelnote.nl reisblog

By Ami

Voor een geweldig interieur en heerlijk eten ben je bij By Ami aan het juiste adres. Bekijk de toffe muurschilderingen terwijl je geniet van jouw gezonde salade met alle kleuren van de regenboog. Op de muur zie je olifanten, schildpadden en gekleurde giraffen voorbijkomen. Neem een slok van jouw heerlijk roze oat latte en kies uit een broodje, burger, salade, soep of een smoothie bowl. 

By Ami – Antoine Platekade 983

Parqiet

Wanneer je en wandeling door het park hebt gemaakt en je even wilt bijkomen dan doe je dat bij Parqiet. Parqiet is gelegen aan het Euromastpark en zit in een prachtig oud wit pand. Vanbinnen is het klein, wat het extra gezellig maakt tijdens de koude winterdagen. In de zomer pak je je klapstoel en kies je een plekje in de zon. De lunch is beperkt, maar wat je ook kiest: het is lekker!

Parqiet – Baden Powelllaan 20

Foto: Nikita Leckie

atravelnote.nl nederland

Mangiare

Bij Mangiare ben je aan het goede adres als jij dol bent op de Italiaanse keuken. Het maakt hier niet uit wat je bestelt, want je krijgt gegarandeerd iets geweldig lekkers op je bord. Kies voor een overheerlijke salade, anti-pasti mix of broodje Italiaans gehakt, het maakt niet uit want alles wat ze maken is namelijk géweldig! Kan je er geen genoeg van krijgen? Ze hebben ook avondeten en werken niet met een vaste kaart dus laat je verrassen! 

Mangiare – Pannekoekstraat 93A

Booon

Booon is een gezellig klein cafeetje achter het centraal station van Rotterdam. Hier haal je een heerlijke koffie met een lekker hapje. Caffee Booon is een Italiaans café waar je terecht kan voor een kop koffie, iets zoets of kies voor een broodje, soep of aperitivo plank. 

Caffee Booon – Proveniersstraat 31

caffeebooon rotterdam atravelnote.nl reisblog
lunchen rotterdam koekela - atravelnote.nl

Koekela

Koekela is voor de echte zoetekauwers, want hier vind je de beste taart en homemade bars. Je hebt een ruime keuze uit 13 taarten en als je daar niet uitkomt dan kan je ook nog kiezen uit 13 bars. Lijkt het je allemaal onwijs lekker? Kies dan het proeverijtje waar je van alles wat op twee rijkgevulde borden krijgt.  

Koekela – Nieuwe Binnenweg 79A

Croos

Croos is een geweldig café in het leukste deel van Crooswijk. Hier kom je om te genieten van koffie, overheerlijke taart, broodjes, soep, borrelhapjes, salades en tosti’s. Kortom: waar jij trek in hebt, zij hebben het voor je. Naast het heerlijke eten is het interieur echt géweldig! Planten, vintage meubels, leuk personeel en die heerlijke lunch en koffie maken dit tot een café dat je niet wilt missen!

Croos Rotterdam – Exercitiestraat 2b

lunchen in rotterdam atravelnote.nl

6x heerlijk ontbijten in
Rotterdam

De leukste winkels van
Rotterdam

15 leuke dingen om te doen in Rotterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *