6x heerlijk ontbijten in Rotterdam

6x heerlijk ontbijten in Rotterdam

Ontbijten in Rotterdam wil je natuurlijk doen bij één van de leukste plekjes in de stad. Lazy Sunday, brakke ochtend of geen zin om zelf je ei te bakken? Bij deze geweldige ontbijttentjes in Rotterdam heb je geen excuus nodig, want de ontbijtjes zijn hier héérlijk. Laat je bij deze plekken niet alleen verrassen door het ontbijt, maar ook de locatie en het interieur verdienen het om even bij stil te staan. 

Tip: buiten de deur ontbijten, voordat je naar werk gaat, zorgt ervoor dat je langer je vakantiegevoel vasthoudt! 

Lot & Daan

Het kan niet anders dat er een glimlach op je gezicht verschijnt wanneer je bij Lot&Daan binnenloopt. Vrolijke kleuren, toffe muurschilderingen en gezellig veel planten. Bij een geweldig interieur hoort natuurlijk ook geweldig eten. Laat je bij Lot&Daan lekker verwennen met overheerlijke wentelteefjes, een gezonde granola of ‘Een ontbijtje zoals het hoort’. 

Lot&Daan – Oost-Wijnstraat 24

Picknick

Neem in de zomer plaats aan één van de picknickbanken, bestel een glas homemade lemonade en geniet van het bruisende Rotterdam. Picknick heeft je veel te bieden: van een Hollandse Boerenyoghurt tot een tropische ACAI bowl. My favorite: de Picknick ontbijtplank: kaas, ei, jus d’orange en een heerlijke scone. Dan hoef je lekker niet te kiezen tussen zoet en hartig, want je krijgt het allemaal op 1 heerlijke ontbijtplank.

Picknick- Mariniersweg 259

 

picknick rotterdam ontbijt reisblog

Foto: Studio Unfolded – Sophia van den Hoek

ontbijt rotterdam sajoer blijdorp reisblog

Foto: Jennie from the blog

Sajoer Blijdorp

Bij Sajoer ga je voor een healthy breakfast. Kies uit één van de vele bowls die ze aanbieden met heerlijk fruit en homemade granola. Vul dat aan met een overheerlijke smoothie en jij hebt je vitamines voor de dag weer binnen. Genieten van je healthy breakfast in combinatie met het leuke urban jungle interieur betekent een goede start van je dag! 

Sajoer Blijdorp – Statenweg 141d

Amada Coffee

Bij Amada Coffee krijg je niet zomaar een ‘bakkie pleur’. Je kan kiezen voor een kop koffie met je eigen gezicht erop! Dat is natuurlijk al heel leuk, maar hij smaakt ook nog eens heel goed én is 100% biologisch. Voor de echte zoetekauwers onder ons: bij Amada Coffee heb je en rijk assortiment aan pancake variaties. 

Amada Coffee – Hoogstraat 36

ontbijt rotterdam amada coffee reisblog

30 leuke en handige cadeaus voor
reizigers

20x leuke dingen om te doen in Rotterdam

17x lekker lunchen in
Rotterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *