Is het tijd voor een leuk uitje met de hele groep zonder de Nederlandse grens over te hoeven steken? Perfect! Ons kikkerlandje barst van de spots die uitstekend te vertoeven zijn. Van de wilde natuur tot aan de urban jungles, in eigen land valt er genoeg te ontdekken voor een geweldige groepsvakantie in eigen land. Lees hier welke 6 plekken jij het beste kan vertoeven:

1. Texel

Voor een strandvakantie hoef je niet ver te zoeken. Texel kent prachtige stranden, natuur en ook gezellige dorpjes. Dit is overigens een eiland die perfect is om te fietsen, wandelen en genieten van de zee, zodat je met gemak met een grote groep op ontdekkingsreis kunt gaan. Texel is perfect voor een weekendje weg met een grote groep, voor de mooiste tijd voor elkaar!

groepsreizen in nederland
nederland groepsreizen

2. De Veluwe

Voor de natuurliefhebbers is de Veluwe alsof je in buitenland bent. Met bossen, heidevelden en zandverstuivingen vind je hier de perfecte setting voor wandelingen, fietstochten en outdoor activiteiten. Waar verblijven jullie? Kies voor een tal ruime bungalows of gezellige groepshuizen die hier volop te vinden zijn. 

3. Amsterdam

Amsterdam kan natuurlijk niet ontbreken. De historische grachten, het levendige nachtleven, de kunst en architectuur. Amsterdam heeft het allemaal. Bovendien zijn er tal van leuke accommodaties beschikbaar voor grote groepen, zoals gezellige hostels, grote appartementen of een groot vakantiehuis aan de rand van de stad. Zo kun je overdag de stad verkennen met de fiets en ’s nachts de hort op in een van de talloze bars en clubs.

groepsreis in nederland

4. Utrecht

Met haar charmante binnenstad en rijke geschiedenis is Utrecht een must-visit. De stad is goed voor een gezellige mix van winkelen, cultuur en uitgaansleven, perfect voor een dagje uit of weekendje weg. Tijdens een groepsreisje in Utrecht kan je de leukste dingen beleven. Van musea tot street-art tour of kies voor een avontuurlijk dagje suppen door de grachten. 

groepsvakantie nederland
nederland groepsvakantie

5. Rotterdam

Rotterdam is met zijn moderne architectuur en innovatieve vibe een stad die je gezien moet hebben. Naast de moderne gebouwen vind je bij Delfshaven ook een stukje authentiek Nederland. Met een molen, grachtjes en gezellige restaurants. Ideaal voor liefhebbers van kunst en cultuur, maar ook voor degenen die willen genieten van goed eten en een dynamisch nachtleven. In Rotterdam hoef je je zeker niet te vervelen tijdens de groepsvakantie. Wist je dat je een groepsaccomodatie 20 personen in alle soorten en maten kunt vinden op de website van Groepen?

groepsreis in nederland

6. Giethoorn

Heb je wel eens gehoord van Giethoorn, ook wel bekend als het ‘Venetië van het Noorden’? Dit is een dorp in Overijssel, de perfecte bestemming om een bootje te huren en de idyllische waterwegen, oude boerderijtjes en bruggetjes te ontdekken. Ook vind je hier accommodaties die vaak directe toegang tot het water hebben, voor een fantastische rustgevende uitvalsbasis.

travelnote reisblog

Hi! Ik ben Margot en in 2020 heb ik A Travel Note opgericht. Na mijn opleiding communicatie ben ik met mijn backpack door Australië en Nieuw-Zeeland gaan reizen en heb daarna A Travel Note opgezet om al mijn reisverhalen te bundelen. Lees over de leukste bestemmingen, de gaafste restaurants en de beste travel hacks. 

Artikelen

Boek je vakantie

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Boek jouw reis

Wanneer jij jouw reis boekt bij A Travel Note krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niks extra’s! Win-win.

Leuk om te lezen