6x heerlijk ontbijten in Rotterdam

6x heerlijk ontbijten in Rotterdam

Ontbijten in Rotterdam wil je natuurlijk doen bij één van de leukste plekjes in de stad. Lazy Sunday, brakke ochtend of geen zin om zelf je ei te bakken? Bij deze geweldige ontbijttentjes in Rotterdam heb je geen excuus nodig, want de ontbijtjes zijn hier héérlijk. Laat je bij deze plekken niet alleen verrassen door het ontbijt, maar ook de locatie en het interieur verdienen het om even bij stil te staan. 

Tip: buiten de deur ontbijten, voordat je naar werk gaat, zorgt ervoor dat je langer je vakantiegevoel vasthoudt! 

De Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel in Rotterdam-Kralingen heeft de lekkerste appel-kaneel scones! Ga lekker zitten op de bank, kroel met de twee katten die er rondlopen, bestel een heerlijk kopje koffie en geniet van je scone met lemoncurd, jam en clutterd butter. Heb je haast? Dan kan je het ook gewoon meenemen. 

De Bakkerswinkel – Oostplein 223a

ontbijt rotterdam reisblog bakkerswinkel

Lot & Daan

Het kan niet anders dat er een glimlach op je gezicht verschijnt wanneer je bij Lot&Daan binnenloopt. Vrolijke kleuren, toffe muurschilderingen en gezellig veel planten. Bij een geweldig interieur hoort natuurlijk ook geweldig eten. Laat je bij Lot&Daan lekker verwennen met overheerlijke wentelteefjes, een gezonde granola of ‘Een ontbijtje zoals het hoort’. 

Lot&Daan – Oost-Wijnstraat 24

Picknick

Neem in de zomer plaats aan één van de picknickbanken, bestel een glas homemade lemonade en geniet van het bruisende Rotterdam. Picknick heeft je veel te bieden: van een Hollandse Boerenyoghurt tot een tropische ACAI bowl. My favorite: de Picknick ontbijtplank: kaas, ei, jus d’orange en een heerlijke scone. Dan hoef je lekker niet te kiezen tussen zoet en hartig, want je krijgt het allemaal op 1 heerlijke ontbijtplank.

Picknick- Mariniersweg 259

 

picknick rotterdam ontbijt reisblog

Foto: Studio Unfolded – Sophia van den Hoek

ontbijt rotterdam sajoer blijdorp reisblog

Foto: Jennie from the blog

Sajoer Blijdorp

Bij Sajoer ga je voor een healthy breakfast. Kies uit één van de vele bowls die ze aanbieden met heerlijk fruit en homemade granola. Vul dat aan met een overheerlijke smoothie en jij hebt je vitamines voor de dag weer binnen. Genieten van je healthy breakfast in combinatie met het leuke urban jungle interieur betekent een goede start van je dag! 

Sajoer Blijdorp – Statenweg 141d

Amada Coffee

Bij Amada Coffee krijg je niet zomaar een ‘bakkie pleur’. Je kan kiezen voor een kop koffie met je eigen gezicht erop! Dat is natuurlijk al heel leuk, maar hij smaakt ook nog eens heel goed én is 100% biologisch. Voor de echte zoetekauwers onder ons: bij Amada Coffee heb je en rijk assortiment aan pancake variaties. 

Amada Coffee – Hoogstraat 36

ontbijt rotterdam amada coffee reisblog

Rauwdouwers

Rauwdouwer is een urban jungle diner met een variatie aan heerlijke ontbijtjes, maar ze serveren ook lunch en dinner. Kies een tafeltje in een zithoek bij het raam en bekijk alle planten die boven je hoofd zweven. Kies uit een ei met alles erop of een yoghurt granola bowl. Voor de zoetekauwers zijn er french toast en american pancakes. 

Rauwdouwer – Westzeedijk 381J

30 leuke en handige cadeaus voor
reizigers

15x leuke dingen om te doen in Rotterdam

7x lekker lunchen in
Rotterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *