Eropuit in een stacaravan of chalet van De Bergjes

Eropuit in een stacaravan of chalet van De Bergjes

Wil jij een kleine escape van de dagelijkse sleur? Met een stacaravan of chalet van De Bergjes ben je er even helemaal tussenuit. Kies voor een stacaravan in de rustige omgeving van de Veluwe of omring jezelf met de luxe van een houten chalet. In Nederland, maar ook Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland heb je heel wat mooie plekken waar je deze kleine escape kan plaatsen.

Stacaravans en chalets van De Bergjes

Al meer dan 50 jaar biedt De Bergjes chalets en stacaravans aan op de mooiste plekken. Ze zijn de grootste aanbieder in Europa op het gebied van chalets en stacaravans. Wanneer je een stacaravan of chalet koopt wordt deze niet alleen met veel zorg gebouwd, hij wordt ook nog eens binnen heel Europa geleverd met de eigen transportmiddelen van De Bergjes. Wanneer je je jouw nieuwe stacaravan of chalet hebt ontvangen, nemen ze jouw oude recreatiewoning retour. Jij hoeft dus alleen jouw droomchalet of stacaravan uit te zoeken en zij regelen de rest.

Stacaravan kopen op de Veluwe

Wil je binnen Nederland ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Heb jij even geluk, want De Bergjes hebben ook stacaravans te koop op de Veluwe. Niet alleen wandel je hier zo vanaf je vakantiewoning de natuur in, je vindt er ook heel veel rust en ruimte. Op de Veluwe kan je genieten van lange fietstochten, kom hertjes tegen tijdens je wandeling of geniet juist languit in het gras. De Bergjes helpen jou ook bij het vinden van de perfecte standplaats voor jouw stacaravan.

Chalet zelf samenstellen

Wil je liever jouw vakantiewoning zelf samenstellen? Met de eigen chaletbouw fabriek van De Bergjes stel jij jouw eigen droomchalet samen. Alles wordt volledige op maat gemaakt, kies zelf je keuken, badkamer, wanden en vloeren, zodat het chalet helemaal naar jouw wens is. Het bouwen van jouw droomchalet bevat 5 stappen. Je begint met het delen van jouw wensen, vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt op maat. Daarvoor kan je ook kiezen uit verschillende modellen, of bekijk deze in de showroom van De Bergjes. Ga je voor de landelijke, moderne of klassieke stijl? Naast de verdere inrichting kan je jouw chalet ook uitbreiden met airconditioning, vloerverwarming en zonnepanelen. Wanneer de kleuren en materialen zijn gekozen kan het bouwproces beginnen. Tot slot wordt jouw droomchalet getransporteerd naar de gewenste bestemming.

De bergjes stacaravans en chalets
Chaletbouw - chalet zelf samenstellen

Verzekeren van jouw vakantiewoning

Wanneer jouw stacaravan of chalet helemaal naar jouw wens is wil je natuurlijk niet dat er iets vervelends mee gebeurt. Daarom kan je via De Bergjes jouw vakantiewoning verzekeren. Dat kan op drie niveaus van beperkt verzekeren tot het verzekeren van alle gevaren. Zelfs de inboedel kan worden meeverzekerd. Zo laat je jouw stacaravan of chalet met een gerust hart achter wanneer je weer vertrekt.

travelnote reisblog

Hi! Ik ben Margot en in 2020 heb ik A Travel Note opgericht. Na mijn opleiding communicatie ben ik met mijn backpack door Australië en Nieuw-Zeeland gaan reizen en heb daarna A Travel Note opgezet om al mijn reisverhalen te bundelen. Lees over de leukste bestemmingen, de gaafste restaurants en de beste travel hacks. 

Artikelen

Boek je vakantie

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Boek jouw reis

Wanneer jij jouw reis boekt via A Travel Note krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niks extra’s! Win-win.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *